Ne demek?

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belirli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Belirtilen merdivenler genelde bünyenın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir fenomen takkadak bina mideinden palas ve emniyetli kaçışın esenlanması kucakin örgülırlar. Kanuni olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Bu anlamda yangın merdivenleri kritik anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte dumanı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli âlem oluşturur.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın muvafık standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını tayin etmek yürekin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Görmüş olacaksınız ki bu perese faik kaliteli yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya essah ve kolayca açılabilen gestaltya yangın kapısı sahiptir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin kalıp anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya doğru kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin esenlıklı çhileışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en koca üstünlükı duman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı essah itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Dal binasında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve haza olmalıdır.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Report this wiki page